-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 25

„Ford Kuga Titanium S” – ieškantiems visureigio su prieskoniais

„Ford” rudenį rinkai pasiūlys išskirtinę miesto visureigio „Ford Kuga“ modifikaciją „Titanium S“, kuri vairuotojui ir keleiviams užtikrina išskirtinę vairavimo kokybę ir komfortą.
„Ford Kuga Titanium S”
„Ford Kuga Titanium S” / Gamintojo nuotr.

„Ford Kuga“ Europoje dėl pripažintos vairavimo dinamikos ir stilingo dizaino nuo pat modelio starto 2008-aisiais tapo vienu populiariausių miesto visureigių savo klasėje. Rugsėjį Frankfurto automobilių mugėje „Ford“ pristatys naujausią „Kuga“ modifikaciją „Kuga Titanium S“. Automobilio kaina ir šios modifikacijos prekybos pradžia Lietuvoje kol kas dar nepatvirtinta.

„Titanium S“ Europos keliuose bus lengvai atpažįstamas – automobilio kėbulas pasidabino didesniu galiniu spoileriu ir originalaus dizaino 17 colių lengvojo lydinio ratais, modifikacija taip pat žymima specialiu „Titanium S“ ženkleliu.

„Titanium S“ įmontuoti naujos konstrukcijos žibintai. Vairuotojas ir keleiviai gali patogiai įsitaisyti pusiau odiniuose krėsluose, o originalios juodos poliruotos salono detalės – ranka pasiekiamos.

„Kuga Titanium S“ savyje derina tai, kas buvo vertingiausia „Kuga“, tiesiog pridedant daugiau prieskonių - stilingesnes ir sportiškesnes dizaino detales“, - sakė Gunnaras Hermannas, „Fordo“ pasaulinės automobilių linijos direktorius. – „Kuga modelį Europos pirkėjai jau pripažino ir vertina, o dabar pasiūlėme naujesnę ir dar patrauklesnę modifikaciją“.

Išmanioji „Kuga“ visų varančiųjų ratų sistema paremta „Haldex 3“ technologija, kuri leidžia akimirksniu reaguoti į bet kokius pokyčius kelyje. „Ford“ šią sistemą testavo itin atšiauriomis sąlygomis žiemą Švedijoje. Priklausomai nuo ratų sukibimo su kelio danga, sistema paskirsto jėgos perdavimą kiekvienam ratui taip, kad  automobilis išlieka stabilus net ir blogiausiu oru.

„Titanium S“ pirkėjai taip pat įsigis visą vairuotojo patogumui sukurtų technologijų krepšelį,  tarp jų ABS sistemą, stabilumo programos sistemą ESP ir sukibimo jėgos kontrolės sistemą TCS. Į standartinį „Titanium S“ komplektacijos paketą taip pat įeina elektroninė automatinė dviejų zonų oro kondicionavimo sistema, automatiniai valytuvai, automatiškai įsijungiančios bei persijungiančios šviesos ir kiti privalumai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius