Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 16

„Ford Police Interceptor“ – naujas ginklas JAV policijai

„Ford“ policininkams pasiūlė naują ginklą – „Taurus“ pagrindu sukurtą „Police Interceptor“ modelį. Kelių eismo prižiūrėtojams jis turėtų išties padėti pažeidėjų gaudynėse.
„Ford Police Interceptor“ – naujas ginklas JAV policijai
„Ford Police Interceptor“ – naujas ginklas JAV policijai / Gamintojo nuotr.
Gamintojas pabrėžia mašinos patvarumą – tvirtinama, kad naujasis „Ford Police Interceptor“ yra dvigubai patvaresnis už daugiau nei pusę pardavimų policijai JAV per pastaruosius penkerius metus sudariusį „Ford Crown Victoria“ modelį. Teigiama, kad automobilis atlaiko 75 mylių per valandą (120 km/val.) smūgį į galą. Bazinis modelis bus siūlomas su 3,5 l V6 263 AG motoru. Jį įsigysiančios policijos įstaigos galės rinktis iš priekinių ar visų varomųjų ratų variantų. Pageidaujantys galingesnės modifikacijos, turės galimybę įsigyti visų varomųjų ratų versiją su 3,5 l V6 365 AG „EcoBoost“ varikliu. „Ford Police Interceptor“ turi standartiškai „Taurus“ diegiamas stabilumo ir atsparumo virtimui sistemas – tiesa, pritaikytas specialiai policijos darbui. Čia sumontuoti 60 proc. galingesni ir 20 proc. patvaresni stabdžiai nei standartiniame modelyje. Automobilyje pasirūpinta ir pareigūnų, ir nusikaltusių komfortu. Pirmiesiems skirtos patogesnės ir specialiai jų darbui pritaikytos sėdynės bei ergonomiškesnis įrangos išdėstymas. Antriesiems – didesnė galinė sėdyne ir lengvesnis įsodinimas bei išlaipinimas. Naujasis „Ford Police Interceptor“ pareigūnams bus pradėtas tiekti 2011 m. pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius