Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 10

„Fornasari RR99“ – gražuolis, ar pabaisa?

Galbūt kai kurie iš jūsų net nėra girdėję apie tokį automobilių gamintoją, kaip „Fornasari“, tačiau nesijaudinkite – nieko dėl to nepraradote.
„Fornasari RR99“
„Fornasari RR99“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Italija

Pamačius šį automobilį, visų pirma, kyla du klausimai: apie ką galvojo dizaineriai, kurdami RR99 bei koks, savęs negerbiantis, žmogus galėtų tokį modelį pirkti?

Šių metų kovo mėnesį Ženevoje vykusioje parodoje buvo pristatytas šis automobilis. Gamintojas jį apibūdino, kaip „prabangų modelį su galimybe važiuoti bekele“. Taip, šioje vietoje jie galbūt ir neapsiriko, tačiau problema išryškėja atidžiau įsižiūrėjus į šį visureigį.

Panašu, jog kompanijoje dirbantys dizaineriai pristigo vaizduotės, todėl panaudojo visą krūvą detalių iš kitų automobilių. Itin akivaizdžiai matosi „Lamborghini Murcielago“ galinės lempos, duslintuvo antgaliai, išdėstyti taip, kaip ir „Lexus IS-F“ modelyje, „Aston Martin“ priekinės lempos bei kapotas ir „Jaguar XK“ „įkvėptas“ priekinis buferis.

Kodėl visos šios detalės suderintos taip neskoningai?

Po „Fornasari RR99“ kapotu slepiasi 6,0 litrų V8 variklis su 610 AG bei 748 Nm. Tokie „skaičiai“ leidžia automobiliui iki 100 km/h įsibėgėti per 3,8 sekundės bei pasiekti maksimalų 280 km/h greitį.

Užsukite į šio automobilio nuotraukų galeriją ir pamėginkite surasti kitų automobilių detalių - ten jų tikrai yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius