Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 11

Gatvėse pasirodė karštas fiatas – „Abarth Punto Evo EsseEsse“

Nors pastaruoju metu kalbėdami apie karštus fiatus minime tik „Abarth 500“, italai gamina ir dar vieną labai įdomų „karštą hečbeką“. Tai – „Abart Punto Evo EsseEsse“.
„Abarth Punto Evo EsseEsse“
„Abarth Punto Evo EsseEsse“ / Gamintojo nuotr.

„Fiat Grande Punto“ prekyboje pasirodė dar 2005 metais. Nesiginčysime – senokai. Tiesa, 2009 jis buvo atnaujintas ir pavadintas „Punto Evo“ – serijos evoliucija, suprask. Ir „Abarth“ dirbtuvės jį priėmė pas save. Pasiraitojo rankoves ir štai kas išėjo.

„Abarth“ žino, kad ne visiems ieškantiems greito mažo automobilio 500-ukas yra geras pasirinkimas. Vieniems jis per mažas, kitiems per linksmas ir pan. Taigi, visiems jiems siūlo „Punto Evo EsseEsse“.

„Paprastas“ „Punto Evo“ po „Abarth“ dirbtuvių meistrų darbo pasiekia 165 AG – nemažai. Bet kiek perprogramavus variklio valdymo kompiuterį, uždėjus didesnę turbiną jis pasiekia 180 AG. Tai jau pakankamai galingas automobilis varžytis su „RenaultSport Clio“, „Volkswagen Golf GTI“ ar „Ford Fiesta ST“.

Bet geriausia žinia yra jau esamiems „Abarth Punto Evo“ šeimininkams. Jei jūsų automobilis yra jaunesnis nei vieneri metai, visą „Abarth EsseEsse“ paketąa jums gali suinstaliuoti autorizuotame servise. Vadinasi, jei turite 165 AG galios hečbeką, sumokėkite grynųjų ir turėsite 180 AG.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius