Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 14

„Honda CR-V“ pristatymas Lietuvoje – šokio ir muzikos ritmu

Ketvirtadienio vakarą į „Nippon Auto“ saloną Vilniuje susirinkę „Honda“ prekės ženklui neabejingi svečiai buvo pirmieji išvydę naująjį padidinto pravažumo „Honda CR-V“ automobilį. Šokio ir muzikos spektaklio metu pristatytas naujausias „Honda“ automobilis sužavėjo visus.
„Honda CR-V“ pristatymas „Nippon Auto“ salone
„Honda CR-V“ pristatymas „Nippon Auto“ salone / „Nippon Auto“ nuotr.

Oficialus pristatymas – muzikos ir šokio ritmu

Vakaras prasidėjo perkusijos meistro Tomo Dobrovolskio pasirodymu. Jis susirinkusiems atliko kelias improvizacijas, naudodamas ne tik būgnelius ar barškučius, bet ir pačio sukurtą varinį instrumentą. Muzikai augant, Tomas ėmėsi ir muzikoje ne tokių populiarių instrumentų – „Honda“ automobilių stabdžių diskų ir guminių žarnų.

Po dešimties minučių improvizacijų, šokio trupė nutraukė paslapties skraistes nuo dviejų salone išrikiuotų CR-V automobilių. T.Dobrovolskis šią akimirką palydėjo etiudu grojant „Honda“ ratlankiais.

„Puikus spektaklis. Muzika didino įtampą, kuri sprogo pristatant CR-V. Po tokio šou pristatytas automobilis atrodė kaip nusileidęs iš kosmoso“, – pasakojo renginyje apsilankęs „Honda“ automobiliu lenktyniaujantis kaunietis Andrius Firantas.

Nippon Auto nuotr./Honda CR-V pristatymas Nippon Auto salone
„Nippon Auto“ nuotr./„Honda CR-V“ pristatymas „Nippon Auto“ salone

Renginio vedėjui Rolandui Vilkončiui pakvietus apžiūrėti automobilius iš arčiau, juos per kelias sekundes apspito minia žmonių. Moterys tikrino salono kokybę, vyrai – agregatus po variklio dangčiu. Vaikus ypač sužavėjo vienu mygtuko paspaudimu užsiveriantis krovinių skyriaus dangtis.

„Tris metus vairuoju „Honda CR-V“. Esu juo labai patenkintas. Atėjus laikui pagalvoti apie naują automobilį, tikrai atvykčiau į „Nippon Auto“ saloną. Akivaizdu, kad naujasis CR-V yra kokybiškesnis, talpesnis ir ekonomiškesnis. Su nekantrumu laukiu išbandyti jį kelyje“, – įspūdžiais dalinosi improvizuotos loterijos metu laikrodį laimėjęs Druskininkų miesto Valstybinės maisto ir veterinarijos įstaigos vadovas Virginijus Jurga.

Po oficialaus pristatymo – bandomųjų važiavimų liūtis

Vos tik „Nippon Auto“ salone buvo pristatytas naujasis CR-V, pardavimų vadybininkus užplūdo automobilį norintys išbandyti klientai. Per savaitgalį prie jo vairo sėdo net 28 vairuotojai.

„Visi iki vieno išskyrė kokybiškas salono medžiagas, komfortabilią pakabą ir puikią garso izoliaciją. Beje, kiekvieną dieną BMW X6 automobiliu važinėjantis vilnietis po CR-V bandymo teigė, kad „Honda“ visiškai atitinka jo lūkesčius“, – pasakoja „Nippon Auto“ direktorius Tomas Vėbra.

Nippon Auto nuotr./Honda CR-V pristatymas Nippon Auto salone
„Nippon Auto“ nuotr./„Honda CR-V“ pristatymas „Nippon Auto“ salone

T.Vėbra pridūrė, kad ir jį, ir automobilį bandžiusius sužavėjo automobilyje montuojamų elektroninių sistemų darbas. Tarkime, balsu automobilyje galima valdyti beveik viską – nuo FM radijo stoties, iki salono temperatūros. Skirtingai nei dauguma balsu valdomų sistemų, „Honda“ gamykloje Japonijoje sukurta sistema veikia puikiai.

Bandomųjų važiavimų metu vienas CR-V automobilių buvo apautas sportiškais 19 colių ratlankiais. Komforto ieškantiems vairuotojams jis pasirodė kiek per kietas. Tačiau sportiško važiavimo mėgėjai gyrė būtent šį modelį. Taigi, CR-V galima rinktis pagal skonį.

Naujasis „Honda CR-V“ siūlomas su vienu iš dviejų variklių. 155 AG 2 litrų „i-VTEC“ benzininiu arba įspūdingą 350 Nm sukimo momentą išvystančiu 2,2 litrų „i-DTEC“ dyzeliniu. Automobilio kaina „Nippon Auto“ automobilių prekybos salonuose – nuo 74 tūkst. iki 136 tūkst. Lt su PVM.

VIDEO: Naujojo "Honda CR-V" pristatymas "Nippon Auto" salone

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius