Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 22

Į Vilnių atvyksta „Formulė 1“ bolidų paroda

Kitą savaitę į Vilnių atkeliauja pasaulyje unikali „Formulė 1” lenktyninių automobilių paroda. Prekybos ir pramogų centre „Ozas“ sostinės gyventojai ir miesto svečiai pirmieji Baltijos šalyse turės galimybę išvysti skirtingų laikotarpių bolidus, kuriuos yra pilotavę žinomiausi „Formulė 1“ lenktynininkai.
Į Vilnių atkeliauja „Formulės-1“ bolidų paroda
Į Vilnių atkeliauja „Formulės-1“ bolidų paroda / Parodos organizatorių nuotr.

„Jau daugiau nei 2 dešimtmečius organizuojame „Formulė 1” bolidų parodas visame pasaulyje. Esame aplankę ne tik daugelį Europos šalių, bet ir Afrikos, Azijos, Amerikos žemynus. Mūsų paroda pritraukė tūkstančius lankytojų net tokiose egzotiškose šalyse kaip Kinija, Kataras ar Meksika“, – sako parodą į Lietuvą atvežančios Vokietijos kompanijos „Interrace“ vadovas Christian Lange.

Pasak jo, paroda išskirtinė tuo, kad ne tik pristato tikrus, garsių sportininkų anksčiau pilotuotus bolidus, tačiau yra nuolat papildoma naujais eksponatais.

„Pirmojoje parodoje, surengtoje aštuntame dešimtmetyje Šveicarijoje, turėjome galimybę pristatyti tik tris bolidus. Dabar kiekvienai šaliai, kurioje eksponuojama paroda, galime pasiūlyti rinktis iš daugiau nei trisdešimt mūsų kompanijai priklausančių bolidų, taip pat suorganizuoti ir pristatyti automobilius iš privačių kolekcininkų ar „Formulė 1“ komandų, su kuriomis palaikome puikius santykius“, – sako p. Christian Lange.

„Formulė 1” bolidų parodos organizavimas mūsų prekybos centre – ypatingas įvykis bei didelis iššūkis. Šios parodos maršrutas planuojamas ne mėnesiais, o metais į priekį, ją savo lankytojams nori pristatyti ne viena pasaulio parodų salė ir pramogų centras. Todėl kviečiame Vilniaus gyventojus ir miesto svečius pasinaudoti unikalia proga gyvai pamatyti „Formulė 1“ bolidus“, – sako prekybos ir pramogų centro „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė.

Į Vilnių paroda atkeliaus iš kompanijos „Interrace“ bazės Sinsheim mieste, Vokietijoje. Jos atidarymas prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vyks kitą ketvirtadienį, balandžio 29 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius