Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 02

„Jaguar E-X50“ – taip nepriklausomas dizaineris iš Turkijos įsivaizduoja modernųjį šių dienų „E-type“

Automobilių pramonėje šiais metais įvyko pakankamai svarbi istorinė sukaktis: praėjo jau 50 metų, nuo tos dienos, kai pasaulį išvydo vienas sėkmingiausių visų laikų sportinių automobilių – „Jaguar E-type“.
Koncepcinis „Jaguar E-X50“
Koncepcinis „Jaguar E-X50“ / Emrehusmen.com nuotr.
Temos: 1 „Jaguar“

Ta proga buvo pasiekti nauji rekordai, kuriuos pasiekė į lenktynių trasas gausiai susirinkę E-type modelių savininkai. Tačiau pakankamai svarbų jubiliejų paminėjo ir ne vienas nepriklausomas automobilių dizaineris.

Tokių žmonių tikslas – pasiūlyti savo versiją, kaip atrodytų šiandieninis modernusis E-type pasekėjas. Gamintojai, tokių žmonių darbuose pastebėję genialių minčių gali dizaineriams pasiūlyti net ir darbo vietą.

Emre Husmenas, dizaineris iš Turkijos, sutiko su GAZAS.LT pasiūlymu, parodyti jo darbus Lietuvos automobilių entuziastams.

Daugumai šis modelis gali priminti „Mercedes-Benz SLS“ superautomobilį. Nieko keisto, nes savo koncepciją jis įgyvendino, „pasiskolindamas“ būtent šio modelio matmenis. Kaip ir klasikinis E-type, šis, modernizuotas konceptas demonstruoja ilgą priekinę automobilio dalį, kurios pačioje pradžioje išdidžiai pastatytas „Jaguar“ ženkliukas.

Tiems, kurie vertina originaliojo E-type vientisumą bei paprastumą, kai kurie koncepcinio modelio kėbulo elementai gali pasirodyti pernelyg agresyvūs ar iššaukiantys.

Prieštarauti faktui, jog „Jaguar E-X50“ – įspūdingai atrodanti koncepcija, kažin, ar būtų korektiška, tačiau čia labiau tinka posakis „skonio reikalas“. Atsakyti į klausimą, ar „Jaguar“ turėtų gaminti tokį modelį, galite patys sau, tačiau aišku viena – abejoti dizainerio trimačio modeliavimo programos įgūdžiais – nereikėtų.

VIDEO: Jaguar E-X50 Hommage by emrEHusmen

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius