Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 09

„Jaguar“ išplatino koncepcinio visureigio nuotraukas

Didžiosios Britanijos prabangių automobilių kompanija išplatino pirmojo savo visureigio nuotraukas. Tai – dar vienas įrodymas, kad britai puikiai išmano, kaip turėtų atrodyti dailus visureigis.
„Jaguar X-C17“
„Jaguar X-C17“ / „Jaguar“ nuotr.

Prieš keletą metų debiutavęs „Range Rover Evoque“ bene akimirksniu tapo gražiausiu savo segmento atstovu, tačiau koncepcinis „Jaguar C-X17“ – ne ką prastesnį įspūdį paliekantis dizainerių kūrinys.

Ne paslaptis, kad pirmasis „Jaguar“ visureigis buvo kuriamas pagal kitus šios markės automobilius – priekyje aiškiai matomi XF modelių bruožai, o kai kurie galinės dalies akcentai primena naująjį rodsterį „F-type“.

Tikėtina, kad serijinio visureigio salonas nebus toks futuristinis, kokį demonstruoja šis prototipas. Manoma, kad kai kuriose vietose bus montuojama medžio apdaila.

Nors ir C-X17 buvo kuriamas ant naujos aliumininės konstrukcijos, „Autocar“ teigimu „Jaguar“ gamintojai nesugebėjo sumažintijo svorio. Visureigis yra kiek sunkesnis nei gamintojas buvo numatęs šio modelio projektavimo metu.

Negana to, ant tos pačios platformos turėtų būti gaminamas ir kitas „Jaguar“ modelis – 3 serijos BMW konkurentas. Tačiau neaišku, ar gamintojui pavyks išspręsti kilusius nesklandumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius