2011 06 06

„Jaguar XKR“: galingiausias jaguaras atvyko į Lietuvą

Vienintelis įgaliotasis „Jaguar“ atstovas Lietuvoje „Inchcape Motors“ savo salone Vilniuje pristato „Jaguar XKR“ – sportiškiausią „Jaguar“ modelį ir vieną įdomiausių sportinių automobilių pasaulyje.
„Jaguar XKR“
„Jaguar XKR“ / Gamintojo nuotr.

510 AG galios 8 cilindrų variklis su turbokompresoriumi užtikrina šiai 1753 kilogramus sveriančiai kupė pagreitėjimą iki 100 km/h per 4,6 sekundės ir leidžia pasiekti maksimalų 280 km/h greitį.

Į Vilnių atvežtas XKR išsiskiria „Black Pack“ išorės apdailos paketu ir iš tiesų primena šuoliui pasirengusią didelę juodą katę. Tokį įspūdį sustiprina juodi 20 colių ratlankiai ir labai žemo profilio „Dunlop Sport Maxx“ padangos. Automobilio salonas stebina aukštos kokybės apdailos medžiagomis, sportiniams automobiliams nebūdingu komfortu ir britiška salono elegancija. 

„XKR tuo pat metu yra ir rafinuotas anglų džentelmenas odinėmis pirštinaitėmis, ir pakvaišęs lenktynininkas, kurio gyslomis teka benzinas. Nors tokia derme patikėti sunku, „Jaguar“ inžinieriams ir dizaineriams tai padaryti kažkaip pavyko. Kaip teigė laikraščio „The Times“ apžvalgininkas Jasonas Dawe, palyginti su „Jaguar XKR“,  vokiški sportiniai automobiliai atrodo bedvasiai tarsi politikai. Šis automobilis skirtas tikriems gurmanams, kurių net didelėse rinkose labai nedaug, o Lietuvoje tikriausiai tėra kelios dešimtys. Juolab džiaugiuosi, kad mes turime galimybių  savo klientams pristatyti šį inžinerijos stebuklą“, - emocijų neslėpė „Inchcape Motors“ generalinis direktorius Donatas Stanionis. 

„Jaguar XKR“  susidomėjusiųjų Vilniuje lauks iki Joninių. Jei pirkėjo neatsiras, automobilis grįš į „Inchcape“ saloną Helsinkyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius