Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 28

Jei neįperkate „Porsche Cayenne“ – „Renault“ siūlo atnaujintą „Koleos“

Tai ne „Porsche“ nuotraukoje, tai atnaujintas „Renault Koleos“ padidinto pravažumo automobilis. Prie ko čia „Porsche“? Ši oranžinė spalva „Renault“ kataloguose pavadinti „Cayenne Orange“. Ir lipduką „kai užaugsiu būsiu „Porsche“. Juokaujame.
Atnaujintas „Renault Koleos“
Atnaujintas „Renault Koleos“ / Gamintojo nuotr.

Šiaip ar taip, Pietų Korėjoje sukurtas (padedant „Nissan“) ir ten pat gaminamas „Renault Koleos“ (vietos rinkoje vadinamas „Samsung QM5“) sulaukė šiokių tokių kosmetinių atnaujinimų. Jei paklausite mūsų nuomonės, mums ir pirmasis „Koleos“ dublis buvo visai vykęs. Atnaujintas jis dar dailesnis.

Atnaujinimai išorėje palietė naujus priekinį ir galinį buferius, naujus žibintus, galinio vaizdo veidrodėlius su integruotais posūkių žibintais.

Viduje – kiek kitokių atspalvių plastikai, kelios naujos medžiagos apmušalams ir pan. Gera žinia, kad atnaujintas „Koleos“ bus galima užsakyti su integruota „TomTom“ navigacine sistema ir „Bose“ (didelio) garso įranga.

Daugiau kaip ir nieko naujo. Varikliai – nuo 150 iki 175 dyzeliai ir 170 benzininis. Visi sureguliuoti mažesnei taršai ir atitinka „Euro5“ normas. Pirkėjai gali rinktis tik priekiniais ar visais keturiais ratais varomus modelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius