Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 23

Jūsų dėmesiui „G-Power Typhoon S“

Atsiprašome, jums vėl siūlome skaityti apie nelabai aiškius automobilius. Arba automobilius su labai neaiškiu tikslu. Štai dar vienas – 715 AG BMW X6 M, pervadintas rimtu pavadinimu „G-Power Typhoon S“.
„G-Power Typhoon S“
„G-Power Typhoon S“ / Gmintojo nuotr.
Temos: 2 BMW X5 BMW X6

Vokietijoje įsikūrusių dirbtuvių meistrai nusprendė parodyti visą savo išmonę ir sukūrė šį taifūną. Daugiausiai valandų praleido sulindę į variklio skyrių. Ten esantį V8 motorą „padidino“ iki 715 AG ir 888 Nm. 4,4 litro varikliui tokius olimpines aukštumas žadančius skaičius padeda pasiekti pora turbinų. Specialistai pasirūpino ir nauja aušinimo, elektronine valdymo ir išmetimo sistemomis. Pastaroji, beje, gaminta iš titano... Pasiruoškite, metas skaičiams. Šis visureigis (tai visureigis, tiesa?) iki šimto iššaus per 4,2 sek ir įsibėgės iki 300 km/h.

Variklio kiekvienam praeiviui neparodysi, juo labiau nepapasakosi apie kosminius jo galios pasiekimus. Todėl inžinieriai sugalvojo ir naujus aerodinaminius kėbulo elementus. Nauji buferiai didesnėmis oro paėmimo angomis (rodos, koks mažas Fiatas pro jas tilptų), nauji slenksčiai, anglies pluošto galinis difuzorius ir stogas.

23 colių ratlankiai jam puikiai tinka, tiesa? Tik jie ne pigūs – drauge su „Michelin“ padangomis komplektas kainuoja apie 30 tūkst. Lt.

Kad jau prakalbome apie kainas, variklio „tiuningas“ įkainotas 50 tūkst., kėbulo darbai – 25 tūkst. Ar mes nesuklysime pasakę, kad šio automobilio tikslas – pademonstruoti storą šeimininko (-ės) piniginę?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius