Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 29

„Lamborghini Sesto Elemento“ – jau prekyboje. Už du milijonus eurų...

Šių metų Paryžiaus automobilių parodoje pristatytas „Lamborghini Sesto Elemento“, anglies pluošto šedevras, rodos, pasirodo prekyboje. Už nekuklius du milijonus eurų.
Paryžius. „Lamborghini Sesto Elemento“
Paryžius. „Lamborghini Sesto Elemento“ / Tomo Digaičio/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Lamborghini

Šias išvadas padarėme gavę informacijos, kad vieno iš Vokietijoje esančių „Lamborghini“ automobilių pardavimo centrų kainoraštyje atsirado eilutė „Sesto Elemento“. Jos gale – dviejų milijonų eurų etiketė. Ar tai daug?

Taip – du milijonai eurų yra pasakiškai dideli pinigai už 999 kg sveriantį anglies pluošto gabalą. Bet pasvarstykime: jei pasitvirtins gandai, kad italai ruošiasi pagaminti vos dešimt tokių automobilių, jo kaina gali niekada nenukristi. Taip jau būna su kolekcininkų žaisliukais.

Pardavimo salonas „Auto Salon Singen“ yra grūste prigrūstas egzotiškų, prabangių ir greitų automobilių. Spėjame, kad tokios aukštos reputacijos prekybininkai neleistų sau blefuoti šia žinia ir rizikuoti savo įvaizdžiu prieš dabartinius ir būsimus klientus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius