Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 16

„Lamborghini“ užregistravo naują prekių vardą – „Avendator“

Jungtinių Amerikos Valstijų registrų biure kompanija „Lamborghini“ pateikė paraišką užregistruoti naujam prekiniam vardui – „Avendator“.
„Lamborghini“
„Lamborghini“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Prekės Lamborghini

Paprastai italų kompanija naudoja prekinius vardus kažkaip susijusius su buliais kovojančiais dėl išlikimo koridoje. „Avendator“ nėra išimtis. Šiuo vardu kovojęs bulius „Plaza de Toros de Zaragoza“ arenoje buvo vadinamas vienu drąsiausių bulių.

Bet turbūt žymiai įdomiau būtų žinoti kokiam automobiliui italai šį pavadinimą žada naudoti. Kol kas – jokios oficialios informacijos. Galime tik spėlioti.

Mes manome, kad yra trys variantai verti apsvarstymo. Pirmasis, šį pavadinimą „Lamborghini“ naudos serijinei, bet labai ribotai „Sesto Elemento“ gamybai. Mažai tikėtina, nes jis jau turi pavadinimą.

Antras, jis bus naudojamas „Murcielago“ pakeisiančiam modeliui. Tiesa, jis jau ne pirmą mėnesį vadinamas „Yota“, tačiau tai gali būti tik kodinis pavadinimas naujam automobiliui su vakar pristatytu V12 varikliu.

Ir trečias, „Avendator“ pavadinimas galėtų būti naudojamas visiškai naujam automobiliui. Gal tai prabangus sedanas (panašus į „Aston Martin Rapide“), ar didelis visureigis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius