Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 08

Ženeva 2012. „Lancia“ pristato galutinę „Flavia“ kabrioleto versiją

Praėjusiais metais Ženevos automobilių parodoje „Lancia“ pristatė prieš serijinius „Chrysler“ pagrindu pagamintus modelius. O šiemet italai į parodą atvyko su serijine „Flavia Cabrio“ versija.
Ženeva 2012. „Lancia Flavia“ kabrioletas
„Lancia Flavia“ / Gamintojo nuotr.

Nežinia kur ir kaip „Lancia“ gavo tokius atsiliepimus, tačiau kompanija praneša, jog „Flavia Cabrio“ buvo pripažintas publikos ir kritikų bei sulaukė sėkmės prestižinėse automobilių parodose.

Kad ir kas ką būtų apie jį pasakęs, „Chrysler 200 Convertible“ pagrindu sukurtas „Lancia“ kabrioletas Europoje debiutuos su 2,4 l varikliu, pasižyminčiu 175 AG bei  225 Nm sukimo momentu ir standartine automatine 6 pavarų greičių dėže.

Modelis turės lengvo metalo lydinio ratus, elektroninę stabilumo kontrolės sistemą (ESC), odinį saloną, automatine klimato kontrolės sistemą, šildomas ir elektra valdomas sėdynes bei veidrodėlius, navigacinę sistemą ir aukšto kokybės „Boston Acoustics Sound System“ sistemą, kuriai priklauso 6 kolonėlės ir 40 GB kietasis diskas.

Europos rinkoje šis modelis turėtų būti pradėtas pardavinėti jau kovo pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius