Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 07

„Leica M9“ pagal Walterį de'Silva

Tiems, kas nežinote kas per vienas yra Walteris de'Silva ir kodėl jo sukurtas fotoaparatas yra naujiena automobilių gerbėjams, primename, jis yra buvęs „Alfa Romeo“, o dabar VW pagrindinis dizaineris atsakingas už dešimtis nuostabių automobilių.
Walterio da'Silva sukurta „Leica M9“
Walterio da'Silva sukurta „Leica M9“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Leica“, AB

Pamenate kokia šokiruojanti buvo tik pristatyta „Alfa Romeo 156“? Būtent Walteris nubrėžė šio automobilio kėbulo linijas ir sugalvojo paslėpti galinių durelių rankenėles visam automobiliui suteikdamas kupė siluetą. „Alfa Romeo“ 155, 146, 166, GTV ir „Spyder“ yra jo darbai dirbant Italijoje.

Po darbo su „Alfa Romeo“ Walteris persikėlė į Vokietiją ir dirbdamas „Audi“ sukūrė praeitos laidos A4 ir A6, taip pat Q7, TT ir fantastišką R8. Mes manome, kad pastarasis yra vienas gražiausių jo sukurtų automobilių.

Nuo 2007 metų jis yra VW grupės dizaino departamento vadovas. Sukūrė „Passat CC“, „Scirocco“, „Polo“ ir paskutinį „Golf“. Reikia pripažinti, jo atėjimas į kiekvieną iš trijų kompanijų jų gaminamus automobilius paversdavo gražiais.

Walteris da'Silva rado laiko ir kitiems dizaino darbams. Paskutinis iš jų – „Leica M9“ fotoaparatas. Jis jam sukūrė naują korpusą iš titano, safyro kristalų ir padengė „Nappa“ oda.

Šių unikalių fotoaparatų bus pagaminta vos 500 kopijų, o kiekviena iš jų kainuos apie 90 tūkst. litų. Taip, už šiuos pinigus galima nusipirkti beveik kiekvieną iš Walterio kurtų automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius