Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 24

Lenktynių trasoje lietuvių žvaigždės nusileido latviams (nuotraukos)

Lietuvos žvaigždės niekuo nenusileido varžovams lenktynių trasoje, tačiau pritrūkę sėkmės pralaimėjo lenktynes Vilnius-Ryga trims kolegoms iš Latvijos.
Lenktynių trasoje lietuvių žvaigždės nusileido latviams
Lenktynių trasoje lietuvių žvaigždės nusileido latviams / Organizatorių nuotr.

„Radiocentro“ muzikos laidų vedėjas Vytenis Sinkevičius, „InCulto“ muzikantas Jurgis Didžiulis bei televizijos ir radijo laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ketvirtadienį vykusiose lenktynėse naujais „Audi A1“ automobiliais turėjo pripažinti varžovų pranašumą. Tačiau lietuviai teigė, kad ne tik gerai praleido laiką, bet ir pasisėmė patirties.

„Kitą kartą varžybas organizuos lietuviai, tad ir laimėsime mes“, – atsisveikindama su latviais šyptelėjo D.Tamošiūnaitė-Budrė.

Vykdami iš Vilniaus į Rygą lenktynių dalyviai, važiavę per Kauną ir Šiaulius, įveikė apie 500 km. Pergalę šventė latviai: televizijos asmenybė Antra Birzule, „Radio101“ muzikos laidų vedėjas Egonas Reiteras ir Nacionalinio teatro aktorius Kasparas Zvygulis.

Stodami vis kituose miestuose, „Audi A1“ automobilius vairavę lenktynių dalyviai varžėsi rungtyse. Nugalėtojai rinko taškus, o atvykus į Rygą paaiškėjo, jog rezultatu 5:3 pergalę šventė latviai.

Po keturių rungčių trasoje rezultatas buvo lygus 2:2 ir nugalėtoją lėmė sėkmė. Iš trijų atsitiktinai ištrauktų dėžučių latviai pelnė 2 taškus, lietuviai – 1. Be to, Latvijos komandai atiteko taškas už didesnį aistruolių atiduotą balsų skaičių.

„Mums pritrūko sėkmės, tad nesijaučiame pralaimėję, – nuotaikos nepaisant pralaimėjimo neprarado V.Sinkevičius. – Gerai praleidome laiką ir turėjome galimybę pavairuoti ateities automobilį“.

„Audi A1“ automobilių lenktynėse dalyvavusius lietuvius labiausiai sužavėjo užduotis Latvijos mieste Jelgavoje. Žvaigždės turėjo galimybę išbandyti vėjo tunelį – iš apačios pučiant stipriam vėjui vėjo tunelio lankytojai pakyla kelis metrus į viršų ir gali pasijusti tarsi šokdami iš lėktuvo parašiutu.

Po lenktynių susėdę prie vakarienės stalo dalyviai dalijosi įspūdžiais apie „Audi A1“ automobilį. Tai mažiausi „Audi“ sukurti automobiliai, laikomi sportiškiausiais savo klasėje.

„Mėgstu vairuoti, o šis automobilis savas tapo labai greitai, – sakė D.Tamošiūnaitė-Budrė. – Atrodo, jog jis padeda vairuoti. Mielai ją vairuočiau mieste“.

„Atstumas iki Rygos galėjo būti mažesnis, bet vairuojant „Audi A1“ kelias neprailgo, – tikino J.Didžiulis. – Mane labiausiai sužavėjo automobilio manevringumas“.

V.Sinkevičius pabrėžė, jog automobilis itin stabilus. „Teko išbandyti ne tik automobilio galingumą, bet ir stabilumą. Posūkį įveikiau 80 km/h greičiu ir nenuslydau nuo kelio. Manau, jog mane išgelbėjo visi nauji išradimai“, – patikino „Radiocentro“ muzikos laidų vedėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius