Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2013 10 14

Los Andželo automobilių parodoje „Nissan“ pristatys karščiausią „Juke Nismo RS“ versiją

Vos už mėnesio startuosiančioje Los Andželo automobilių parodoje Japonijos koncernas „Nissan“ pristatys karščiausią serijinę „Juke Nismo RS“ versiją.
Saugos automobilis – „Nissan Juke Nismo“
„Nissan Juke Nismo“ / (Algirdo Venskaus nuotr.)

Gamintojo teigimu, miesto krosoveris bus orientuotas į tuos vairuotojus, kurie laisvalaikiu nevengia aplankyti ir lenktynių trasų.

Oficialios informacijos apie šio automobilio galią nėra, tačiau anksčiau buvo pasklidę gandai, kad „Nismo RS“ versija turės apie 270 AG variklį. Tačiau kai kurie šaltiniai nurodo, kad galia bus ribojama ties 230 AG ir 300 Nm riba. Pastaruoju atveju, RS versija už įprastą „Juke Nismo“ būtų galingesnė 30 AG ir 50 Nm.

RS modeliai pasižymės agresyvesniam važiavimui sukalibruotais pakabos elementais, unikaliu kosmetiniu paketu. Teigiama, kad modeliai su priekiniais varančiaisiais ratais gaus šešių laipsnių mechanines transmisijas, o visų varančiųjų ratų važiuokles turinčios versijos galią į ratus siųs per bepakopę kintamo perdavimo laipsnio CVT pavarų dėžę.

Šalia „Juke Nismo RS“ Los Andžele turėtų debiutuoti ir dar nematytas koncepcinis „Nissan“ automobilis, tačiau gamintojas kol kas neatskleidžia, kokia staigmena laukia tarptautinės JAV parodos lankytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius