Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 20

„Lotus“ miesto automobilis patvirtintas 2013-iems metams

Po tikros koncepcinių automobilių puokštės Paryžiaus automobilių parodoje šį rudenį, „Lotus“ vieną po kito patvirtina juos gamybai. Šį kartą – „City Car“ laiminga diena.
„Lotus City Car“ konceptas
„Lotus City Car“ konceptas / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 „Lotus“

Norime priminti, kas šiuo metu kontroliuoja legendinę britų kompaniją. Tai – turtinga Malaizijos kompanija „Proton“. Spėjame, kad būtent ši kompanija pasirašė leidimą sukurti ir pagaminti nediduką miesto automobiliuką „City Car“.

Panašaus į „Toyota iQ“ dydžio automobilyje bus naudojama panaši į „Fisker Karma“ variklių sistema. Vidaus degimo 1,2 litro variklis nesuka ratų, o įsijungia tik elektrai gaminti. Ši elektros energija keliauja į elektrinį variklį, kuris per pastovaus perdavimo pavaros dėžę suka priekinius automobilio ratus.

Tai reiškia, kad miesto režimu benzininio variklio vargiai prireiks ir pakaks tik akumuliatoriuose saugomos elektros energijos.

„Lotus“ planuoja pagaminti tris skirtingas modelio versijas. Vieną Azijai, vieną Europai ir dar vieną, sportiškesnę automobilio versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius