Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 12

„Marussia F2“ – rusiškas visureigis (nuotraukos)

Prieš kurį laiką rašėme apie rusiškus įspūdingos išvaizdos, bet abejotinos kokybės superautomobilius. Pritilus pristatymo atgarsiams gamintojai pakeitė variklius ir pasirūpino kokybiškesniu surinkimu. Dabar rusų gamintojai pristato naują automobilį „Marussia F2“.
„Marussia F2“
„Marussia F2“ / Gamintojo nuotr.

Gamintojai teigia siekę sukurti septynvietį automobilį praktiškam žmogui. Jų nuomone, „Marussia F2“ galėtų sudominti ne tik paprastus pirkėjus, bet ir tikti specialiosioms tarnyboms, pavyzdžiui, ugniagesiams ar kariškiams.

Taip pat per parodą gamintojai pristatė multimedijos sistemą, kurią ketinama integruoti į visus automobilius „Marussia“, net į   bazinį komplektą. Vairuotojas ir keleiviai turės galimybę naudotis „Skype“, „Bluetooth“, moderniomis navigacijos sistemomis (GPS ir GLONASS), TV, begale kitų pranašumų.

Keista, bet nepranešama, kokie bus naudojami varikliai, koks galingumas, degalų sąnaudos ir kiti svarbūs dalykai, galų gale – kaina. Greičiausiai gamintojai nesistengs išrasti dviračio (jiems tai apskritai ir nelabai sekasi) ir naudos tuos pačius automobilių B1 bei B2 variklius, pritaikytus šiam visureigiui.
Ar realiai „Marussia F2“ bus tokia puiki, kaip pristatoma, parodys laikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius