Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 26

Maskvoje pristatyta naujoji „Hyundai Sonata“ Rusijos rinkai (nuotraukos)

Trečiadienio vakarą surengtame iškilmingame pristatyme Pietų Korėjos automobilių gamintojas „Hyundai“ pristatė naują „Hyundai Sonata“ automobilio kartą Rusijos rinkai.
„Hyundai Sonata“ Rusijos rinkai
„Hyundai Sonata“ Rusijos rinkai. / Gamintojo nuotr.

Rodos, Europiečiai šį automobilį gaus paskutiniai. Gimtojoje Korėjoje jis parduodamas nuo praeitų metų rugsėjo mėnesio, o Amerikai buvo pristatytas keli mėnesiai atgal. Dabar eilė atėjo rusams, o mums, europiečiams, jo dar teks palaukti. Bent iki Paryžiaus automobilių parodos šį rudenį.

Gamintojo nuotr./„Hyundai Sonata“ Rusijos rinkai
„Hyundai Sonata“ Rusijos rinkai

Pristatytas automobilis pažvelgus iš šono niekuom nesiskiria nuo Amerikai skirtos versijos. Reikia pakelti variklio dangtį, kad pamatytum skirtumus. Skirtingai nei kitoms rinkoms, Rusijai šis modelis bus siūlomas su dviem benzininiais varikliais – 2,0 l 150 Ag ir 2,4 l 178 Ag. Beje, tas pats variklis JAV skirtoje versijoje išvysto 196 Ag.

Abu varikliai komplektuojami su šešių pavarų mechanine pavarų dėže, o už papildomą mokestį ir su „Shiftronic“ taip pat šešių pavarų automatine pavarų dėže.

„Hyundai Sonata“ bus gaminamos bent trijose skirtingose gamyklose. Gimtojoje Korėjoje, Alabamoje Jungtinėse Amerikos Valstijose ir greitu metu Kinijoje. „Hyundai“ tikisi nuo 2011 metų parduoti 450 tūkst. šių automobilių kasmet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius