Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 20

„McLaren F1“ kūrėjas pristato ekologišką „Betmobilį“

Legendinis automobilių konstruktorius Gordonas Murray paskutinius metus praleido prie mažojo miesto automobilio T.27 kūrimo. Tačiau rado laiko nupiešti naujausio „Betmobilio“ dizaino linijas. Ir štai jis pagamintas!
Gordono Murray sukurtas „Betmobilis“
Gordono Murray sukurtas „Betmobilis“ / Gamintojo nuotr.

Jis „kietas“ – juodas, pagamintas iš anglies pluošto, šaudosi ugnimis ir turi anglies keramikos išmetimo sistemą. Taip parašyta šio „Betmobilio“ „techniniame pase“.

Gamintojo nuotr./Gordono Murray sukurtas Betmobilis
Gordono Murray sukurtas „Betmobilis“

Kaip jau sakėme, už jo dizainą buvo atsakingas vienas ryškiausių visų laikų automobilių konstruktorių Gordonas Murray. Tas pats britas sukonstravęs ilgą laiką greičiausiu pasaulio automobilių buvusį „McLaren F1“. Tačiau, kad ir kokie pono Gordono nuopelnai, mums naujasis Betmeno automobilis atrodo ... silpnai.

Nepaisant to, kad visi iki šiol „gaminti“ Betmeno automobiliai buvo reaktyviniai, šis nuėjo ekologijos keliu. Jis varomas vandeniliu ir turi keletą ličio jonų akumuliatorių. Jo kėbulas, kaip matote, neturi didelių oro paėmimo angų varikliui aušinti. Tokia, štai, „Betmobilio“ ateitis...

Net jo ratai yra paslėpti po aptakais ir papuošti LED, elektrą taupančiomis lemputėmis. Kur storos didelės padangos? Kur dūmai ir liepsna? Tiek jau to, atleisime jam, jei jis gražiai atrodys filme. Nors gali būti, kad filme jo nematysime. Šis prototipas sukurtas „Batman Live“ turui.

VIDEO: Caped Crusader's brand new Batmobile unveiled for upcoming play about comic hero

 

Gamintojo nuotr./Gordono Murray sukurtas Betmobilis
Gamintojo nuotr./Gordono Murray sukurtas „Betmobilis“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius