Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 18

Naujas „Bertone“ darbas – mažasis „Jaguar B99“ konceptas

„Bertone“ – Italijos automobilių tobulinimo kompanija, neretai patobulinanti kai kuriuos įvairių gamintojų modelius. Arba netgi padaranti savo koncepcinius automobilius, kaip kad šįkart.
„Bertone Jaguar B99“ koncepcinis modelis
„Bertone Jaguar B99“ koncepcinis modelis / „Bertone“ nuotr.

B99 pavadinimas skirtas kompanijos „Bertone“ 99 metų gimtadieniui paminėti. Jeigu jie tokį modelį pagamino šia proga, ko tikėtis šimtajam gimtadieniui?

Atrodantis kaip prabangus limuzinas, B99 yra vos keturių su puse metrų ilgio – toks pat kaip naujausias trečiosios klasės BMW. Tačiau „Jaguar“ koncepto aukštis – vos 135 cm, o plotis – net 195 cm. Šio modelio plotį galima prilyginti naujausiai „Audi A8“, o aukštį – „Mazda RX-8“.

Nepaisant gana keistų proporcijų (trumpas, žemas, platus), automobilis bent jau nuotraukose atrodo įspūdingai. Jis išlaikęs tradicines „Jaguar“ kėbulo linijas, atrodo prabangus ir solidus.

Deja, kol kas neatskleidžiami koncepcinio modelio techniniai parametrai. Žinoma tik tai, kad jis bus varomas hibridiniais elektriniu bei benzininiu varikliais.

VIDEO: Bertone Jaguar B99 concept - 2011 Geneva

VIDEO: Bertone B99 Concept | 2011 Geneva Auto Show

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius