Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 28

Naujasis „Ford Explorer“ pristatytas oficialiai (nuotraukos)

Kelis pastaruosius mėnesius paparacai fiksavo naujojo SUV klasės automobilio išorę. Vėliau gamintojai pateikė minimalios informacijos apie patį automobilį, o štai dabar jį viešai pristato negailėdami nei duomenų, nei nuotraukų.
„Ford Explorer“
„Ford Explorer“ / Gamintojų nuotr.
Temos: 1 Ford

Konceptas buvo pristatytas jau prieš dvejus metus Detroite, bet, palyginti su serijiniu modeliu, likęs tik pavadinimas. Akivaizdi bendra neseniai išleistų „Focus“ ir „Taurus“ stilistika. Taip pat gamintojai gali pasigirti, kad tai pirmasis automobilis su oro pagalvėmis ant saugos diržų. Palyginti su paskutiniu „Explorer“ modeliu, debiutantas yra 45 kg lengvesnis ir, tikėkimės, taupesnis. Deja, apie degalų sąnaudas iki šiol tylima.

Kol kas amerikiečiai galės pasirinkti vieną iš dviejų variklių: 3,5 l Ti-VCT V6 tipo agregatas išvystys 290 AG (345 Nm), o 2 l ir 4 cilindrų išgirtas „EcoBoost“ variklis turi 237 AG (339 Nm). Standartiškai sukomplektuotas automobilis bus varomas priekiniais ratais, o už papildomą kainą galima užsisakyti visus varomuosius ratus.

Vis dėlto būtų smalsu sužinoti vidutines degalų sąnaudas, ypač „EcoBoost“ variklio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius