Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 05

Naujasis „Mercedes-Benz“ E klasės universalas – pirmosios nuotraukos

„Mercedes-Benz“ išplatino pirmąsias Frankfurto (Vokietija) automobilių parodoje planuojamo pristatyti E klasės universalo nuotraukas.
Naujasis „Mercedes-Benz“ E klasės universalas – pirmosios nuotraukos
Naujasis „Mercedes-Benz“ E klasės universalas – pirmosios nuotraukos / Gamintojo nuotr.
Iš priekio, kaip ir reikėjo tikėtis, modelis primena jau anksčiau pristatytą E klasės sedaną ir kupė – tie patys neįprastos formos žibintai, masyvios radiatoriaus grotelės. Galas – gana standartinių universalo formų, papuoštas įstabiais LED technologijos žibintais. Palyginti su praėjusia karta, naujasis „Mercedes-Benz“ E klasės universalas turėtų būti tik šiek tiek didesnis – tvirtinama, kad automobilio ilgis išaugos vos puse centimetro. Taigi, maksimali bagažo talpa turėtų išlikti panaši, kaip šiuo metu parduodamo modelio – apie 1 950 l. Universalas turėtų būti komplektuojamas su tais pačiais varikliais, kaip ir E klasės sedanas. Pirkėjai greičiausiai galės rinktis iš 1,8 l 181 AG, 1,8 l 201 AG, 3,5 l 288 AG ir 5,5 l 383 AG benzininių bei 2,1 l 134 AG, 2,1 l 168 AG, 2,1 l 201 AG, 3,0 l 208 AG ir 3,0 l 228 AG dyzelinių motorų. Prekyba naujuoju „Mercedes-Benz“ E klasės universalu Europoje turėtų būti pradėta rugsėjo pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius