Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 29

Naujos kartos „Subaru WRX“ bei STI modeliai bus gaminami tik su sedanų kėbulais

Šių metų Niujorko automobilių parodoje pristatę koncepcinį WRX japonai patys sau aukštai užkėlė kartelę. Lapkričio pabaigoje „Subaru“ Los Andželo parodoje turės pristatyti serijinę šio automobilio versiją.
Koncepcinis „Subaru WRX“
Koncepcinis „Subaru WRX“ / „Subaru“ nuotr.

Vokietijos gatvėse bei Niurburgringo trasoje jau seniau buvo pastebėti užmaskuoti naujos kartos „Subaru WRX STI“, tačiau sunku pasakyti, ar su Niujorke parodytu prototipu jie turės kažką bendro.

„Autonews“ portalas praneša, kad „Impreza“ vardo atsikratę WRX bei STI modeliai „Subaru“ salonuose pasirodys jau kitų metų pradžioje. Šaltinio teigimu, po variklio gaubtu šie automobiliai turės 2,5 litro keturių cilindrų opozicinius variklius su turbokompresoriais.

Kalbant apie naujienas iš šios Japonijos kompanijos, reikėtų pabrėžti, kad kitais metais šalia atnaujintų „Impreza“ sulauksime ir naujų „Outback“ universalų bei „Legacy“ sedanų.

Tuo tarpu 2015-aisiais „Subaru“ turėtų pristatyti atnaujintą BRZ, o po metų – naujos kartos „Impreza“. Priduriama, jog 2017-aisiais bus parodytas naujasis „Forester“, o negana to, japonai svarsto apie septynvietį gigantiško „Tribecca“ pakaitalą.

VIDEO: „Subaru WRX STI“ prototipo bandymai Niurburgringe

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius