Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 30

Neturėjusios pasirodyti viešumoje „Toyota FT-86“ nuotraukos nutekėjo į internetą

Jau sunku suskaičiuoti, kiek metų „Toyota“ ir „Subaru“ koncernai erzina visus su įvairiausiomis FT-86 koncepro modifikacijomis ir išvaizdos pakitimais. Tačiau šįkart visi pasaulio portalai apie automobilius tarsi susitarę teigia, kad šios nuotraukos – tikrojo FT-86.
„Toyota FT-86“
„Toyota FT-86“

Automobilio nuotraukomis šių fotografijų pavadinti nelabai galima – tai yra tik nufotografuotas galimas būsimojo FT-86 katalogas. Iš kur šios nuotraukos atsirado, sužinoti jau sudėtinga, tačiau visas pasaulis jomis dalinasi ir eilinį kartą spėlioja – galbūt šis FT-86 modelis jau bus paskutinis?

Įdomus dalykas, kad Frankfurto automobilių parodoje parodytas FT-86 atrodė kitaip – tiek išoriškai, tiek viduje. Vos per mėnesį pakeista koncepto išvaizda? Kam?

Tiek kartų jau buvo keičiami oficialūs gamintojų pranešimai apie šį modelį, kad sunku ir beatsigaudyti, kuri informacija tikra. Bet vienas dalykas yra pažadėtas – kad FT-86 bus pradėtas gaminti kitąmet. Tačiau ar jis bus toks, kaip atrodė Frankfurte, koks yra šiose nuotraukose ar toks, koks buvo prieš 3 metus, pasakyti negalime. Kaip ir turbūt nemaža dalis pačios „Toyota“ kompanijos darbuotojų.

Toyota FT-86
„Toyota FT-86“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius