Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 30

„Nissan Leaf“ elektromobilis jau viena koja Europoje

Penktadienį kompanija „Nissan“ paskelbė atverčianti revoliucinio elektromobilio „Nissan Leaf“ užsakymų knygas Portugalijoje ir Airijoje. Didžioji Britanija prie šių šalių prisidės rugsėjo 1-ąją.
„Nissan LEAF“ – elektromobilis masėms
„Nissan LEAF“ – elektromobilis masėms / Gamintojo nuotr.

Užsisakydami „Nissan Leaf“ pirkėjai užsitikrina, kad šį automobilį gaus pirmieji. Kompanija praneša, kad Europą automobilis pasieks kitų metų pradžioje.

„Šiandienos pareiškimas aplinkos neteršiančius automobilius vienu žingsniu priartina prie Europos“, – sako „Nissan“ Europos regiono rinkodaros ir pardavimo viceprezidentas Simonas Thomas.

Užsakymo procesas labai paprastas. Klientai turi užsiregistruoti „Nissan“ svetainėje ir sumokėti 300 eurų užstatą, kurį apsigalvojus galima atsiimti. Gruodžio mėnesį šiose šalyse klientai bus kviečiami į bandomuosius važiavimus, o po jų turės apsispręsti dėl „Leaf“ pirkimo.

„Nissan“ pranešime taip pat atskleidžia „Leaf“ kainą. Portugalijoje jis kainuos 30 250 eurų, Airijoje 29 995, o Didžiojoje Britanijoje 23 990 eurų. Pastarojoje šalyje pigesnis dėl Vyriausybės teikiamų nuolaidų pirmiesiems elektromobiliams.

Su visiškai įkrautu akumuliatoriumi „Nissan Leaf“ galės nuvažiuoti 160 km. O nukeliauti 100 km „Leaf“ savininkams kainuos tik apie 1,5 euro (5 Lt)!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius