Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 01

Paryžius. „Audi e–tron“ šeima auga (nuotraukos)

Jau tapo graži tradicija, kad „Audi“ kiekvienai parodai paruošia po „e–tron“ konceptinį modelį. Kiekvienai parodai skirtingą. Renginys Paryžiuje – ne išimtis.
Paryžius. „Audi e–tron Spyder“
Paryžius. „Audi e–tron Spyder“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Paryžius

Šių metų „Audi e–tron“ yra dvivietis atviro stogo automobilis. Tiesa sakant, jis labai panašus į dar vieną šių metų premjerą – „Audi Quattro“ koncepciją. Bet apie ją šiek tiek vėliau.

Šio „Audi“ ratus suka du elektriniai varikliai su šešių cilindrų TDI dyzeliniu varikliu. Taigi tai hibridas, o  ne elektromobilis, kaip ankstesni „e–tron“ šeimos atstovai.

Vien dyzelinis variklis išvysto 300 AG. Varikliai gali dirbti ir atskirai – visiškai įkrautais akumuliatoriais iki 50 km jis gali nuvažiuoti dyzelinio variklio nė neužkūręs.

Tai, kad šiame koncepte naudojamas ne vien elektrinis variklis, nėra labai bloga žinia. Taip, jis nėra toks ekologiškas, bet tikimybė jį greitai pamatyti gatvėse yra labai didelė.

Kalbant apie automobilio išvaizdą, reikia pripažinti, kad jei šis automobilis yra „Audi“ ateitis, ji bus saldi. Formos tikrai gražios, o sumaniai išnaudotos LED apšvietimo technologijos atrodydamos labai futuristiškai yra visiškai funkcionalios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius