Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 05

Paskelbtas Lietuvos metų automobilio finalinis septynetukas

Šiandien paskelbti septyni pretendentai, iš kurių vienas šį sekmadienį taps Lietuvos metų automobiliu. Po beveik mėnesį trukusių bandymų komisija, sudaryta iš dešimties apie automobilius rašančių žurnalistų iš 32 kandidatų išrinko septynis.
Lietuvos metų automobilis 2011
Lietuvos metų automobilis 2011

Į finalinį septynetuką pateko: „Citroen C4”, „Hyundai i40“, „Kia Rio“, „Peugeot 508“, „Toyota Yaris“, „Volkswagen Jetta“ ir „Volvo S60“.

Be šių automobilių komisijos dar buvo pažymėti, tačiau į finalinį septintuką nepateko „Audi A6”, „Audi Q3“, BMW 118, „Chevrolet Orlando“, „Ford Focus“, „Kia Picanto“, „Lexus“ CT200h, „Mercedes-Benz“ B klasė ir „Range Rover Evoque“.

Į metų visureigio titulą pretenduoja vienintelis bekelei pasiruošęs kandidatas – „Volkswagen Amarok“.

Nuspręsta apdovanoti metų miesto visureigį. Į jį pretenduoja keturi automobiliai: „Audi Q3”, BMW X3, „Mercedes-Benz“ ML ir „Range Rover Evoque“.

Įdomu, kad konkurso organizatoriai džiaugėsi, jog renginio draudikams neteko pateikti nei vienos sąskaitos - visi automobiliai liko saugūs. Tačiau vos ištarus šiuos žodžius tiesiog po keleto minučių į vieną iš automobilių įvažiavo neatsargiai savo mašiną statantis pilietis.

Tradiciškai renkamas ir geriausias Lietuvos lenktynininkas. Į šį titulą pretenduoja trys sportininkai: ralistas Vytautas Švedas, kartingistas Simas Juodviršis ir žiedinėse lenktynėse dalyvaujantis Jonas Gelžinis.

Kas bus paskelbtas Lietuvos metų automobiliu paaiškės šį sekmadienį tiesioginiame LTV eteryje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius