Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 08

KIA patvirtino elektra varomo „Soul“ gamybą

Pietų Korėjos automobilių gamintojas KIA patvirtino, kad elektra varomas „Soul“ automobilis bus gaminamas. Prekybos salonuose jį tikimasi išvysti 2014-aisiais.
„Kia Soul“ – pasiruošęs konkurencijai
„KIA Soul“ / Gamintojo nuotr.

Tai bus ne dabar gaminamas, tačiau jau antrosios kartos „Soul“. Kaip skelbia gamintojas, tai bus visiškai naujas automobilis, o ne atnaujintas ar kiek padailinta dabar gaminamo automobilio versija. Jis turėtų būti pristatytas jau kitąmet. KIA vadovai sako, kad modelių, skirtų Europai ir Jungtinėms Amerikos Valstijoms, išvaizda skirsis. Nieko radikalaus, tiesiog JAV skirtuose „Soul“ bus keletas smulkmenų, kurios turėtų išlaikyti jaunų vairuotojų dėmesį.

„Soul“ elektrinė versija taps pirmuoju KIA modeliu, kuris bus varomas tik elektra. Nors Paryžiaus automobilių parodoje buvo galima išvysti elektra varomą „Ray“, tačiau savo techniniais parametrais „Soul“ turėtų būti kiek geresnis. „Ray“ su 68 AG elektriniu varikliu, gali nuvažiuoti beveik 140 kilometrų. Kol kas neskelbiama kokios bus elektra varomo „Soul“ techninės charakteristikos. Užsimenama apie kabrioleto ir „GT Soul“ versijas. Bet dar niekas nepatvirtinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius