Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 21

„Range Rover Evoque“ kabrioletui britai sako „taip“

Didžiosios Britanijos žurnalas „What Car?“ praneša, kad kompanija „Jaguar Land Rover“ uždegė žalią šviesą „Range Rover Evoque“ kabrioleto gamybai. Pirmieji modeliai nuo serijinės gamybos konvejerių nuriedėti turėtų 2014-aisiais, nors visai neseniai gamintojas teigė atsisakęs šio autoobilio idėjos.
„Range Rover Evoque“ kabrioletas
„Range Rover Evoque“ kabrioletas / Gamintojo nuotr.

Teigiama, kad šis padidinto pravažumo automobilis segmente varžysis su sulankstomą stogą turinčiais 3 serijos BMW ir „Audi TT“.

Koncepcinis „Evoque Convertible“ buvo pristatytas praėjusių metų Ženevos automobilių parodoje. Neįvardijamas „Land Rover“ atstovas „What Car?“ šaltiniui patvirtino, kad serijiniai kabrioletai, kaip ir prototipas, bus gaminami ant trijų durų „Evoque“ platformos. Jie turės minkštą, medžiaginį stogą.

Britų teigimu, „Evoque Convertible“ turėtų gauti tuos pačius variklius bei važiuokles, kaip ir įprasti miesto visureigiai. Oficialų pranešimą apie šį sprendimą gamintojas turėtų pateikti netrukus, kartu su žiniomis, jog per dvejus „Evoque“ gyvavimo metus „Land Rover“ pardavė 220 tūkst. šių visureigių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius