-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 30

Rusiškas „Patriot Sport“ lenktyniavo su šarvuočiu (video)

Nebloga reklama norint atkreipti dėmesį į rusiškus automobilius.
„UAZ Patriot Sport“
„UAZ Patriot Sport“

Kas atvažiavo pirmas? Be abejo, visureigis „Patriot Sport“, kitaip nebūtų šio reklamos kampanijos. Beje, lenktynės vyko kariniame poligone, kur iš pirmo žvilgsnio geriau turėjo važiuoti БТР-80. Šarvuotis su varikliu, išvystančiu 260 AG, geba įveikti bene visus kelius, bet kurią bekelę, tačiau to nepakako, nes visureigis su 2,7 l darbinio tūrio varikliu, išvystančiu 128 AG (218 Nm), trasą įveikė greičiau.

Po lenktinių visureigiui teko dalyvauti kitame eksperimente: 100 metrų tempdamas 13 tonų sveriantį šarvuotį, jis neužkaito. Ką gi, reklama puiki ir tokie pat geri rezultatai. Būtų įdomu paeksperimentuoti, kiek ilgai  rusiškas visureigis tokia trasa važiuotų nepamesdamas detalių...

„Patriot Sport“ gamintojas siūlo įsigyti už apytiksliai 42 000 litų. Palyginti su kitų gamintojų kainomis, šis išties patrauklus, tad knieti sužinoti, ar nenuvils eksploatuojant.

Reziumuojant galima pasakyti: kad ir kaip abejotinai atrodė „Patriot Sport“ ir šarvuočio lenktynės, dėl rezultatų, parodytų per antrą – tempimo – eksperimentą, prieš visureigio kūrėjus verta nulenkti galvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius