Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 04

„Seat Ibiza ST“ universalas pasirodys Ženevoje

Ženevos (Šveicarija) automobilių parodoje ispanų „Seat“ pademonstruos mažojo „Ibiza“ modelio universalą, skambiai pavadintą „Sports Tourer“ arba tiesiog ST.
„Seat Ibiza ST“ universalas pasirodys Ženevoje
„Seat Ibiza ST“ universalas pasirodys Ženevoje / Gamintojo nuotr.
Automobilis nedaug kuo skiriasi nuo jau anksčiau pristatytų trejų ir penkerių durų hečbekų. Gamintojo teigimu, šioje versijoje suderinta nedidelės mašinos dinamika ir didelės panaudojimo galimybės. 4,23 m ilgio „Seat Ibiza ST“ universalas yra 18 cm ilgesnis už įprastą hečbeką. Bazinė automobilio bagažo talpa siekia 430 l ir gali būti padidinta dalimis sulenkiant galinių sėdynių eilę. Ispanai šį modelį žada pardavinėti su šešiais skirtingais 70-105 AG varikliais, kurių pusę sudarys benzininiai, pusę – dyzeliniai motorai. Gamintojas išskiria ekonomiškus 1,2 l TDI ir TSI agregatus. Mašiną bus galima užsisakyti ir su dvigubos sankabos pavarų dėže. „Seat Ibiza ST“ universalas prekyboje turėtų pasirodyti vasaros pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius