-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 13

„Singer 911“ variklius rengs „Cosworth“ ekspertai

Neištreniruotai akiai automobilis nuotraukoje gali pasirodyti standartinis klasikinis „Porsche 911“. Bet taip nėra. Jis labai unikalus. Ypač kai prie jo autorių, amerikiečių „Singer“, prisijungia britai „Cosworth“.
Baltas „Singer 911“
Baltas „Singer 911“ / Gamintojo nuotr.

Mes jau pasakojome apie „Singer“ kompanijos sukurtą šedevrą. Jį net pavadinome savo svajonių automobiliu! Ir per tuos kelis mėnesius neapsigalvojome. O dabar, kai „Singer“ pranešė, kad jų automobiliuose naudojami varikliai bus sustyguoti „Cosworth“ dirbtuvėse – norisi parduoti visą turtą ir pateikti užsakymą šiam „Singer 911“. Na, bent jau jo plakatą užsisakyti.

„Singer“ modeliuose naudojami varikliai yra patys patikimiausi ir galingiausi oru aušinami varikliai rinkojeAutomobilių entuziastams „Cosworth“ yra labai gerai žinoma firma. Jie rankas prikišo prie vienų smagiausių 20-ojo amžiaus automobilių, tokių kaip „Ford Escort Cosworth“ ar dar geriau – „Ford Siera Cosworth“. Bet tai tik ledkalnio viršūnė.

„Cosworth“ taip pat gamina variklius „Williams“ ir „Virgin Racing“ F-1 komandoms. Tai lyg ir patvirtina, kad kompanija variklius moka pagaminti labai gerus.

Taigi, nuo šiol visiems „Singer 911“ automobiliams variklius ruoš būtent „Cosworth“. Jie paims ne pirmos jaunystės šešių cilindrų opozicinio išdėstymo oru aušinamus variklius ir juos restauruos. Dar prieš šį darbą atiduodant į „Cosworth“ rankas amerikiečiai sakė, kad būtent „Singer“ modeliuose naudojami varikliai yra patys patikimiausi ir galingiausi oru aušinami varikliai rinkoje.

Be to, reikia pridurti, kad „Singer“ sukirto rankomis su dar viena kompanija dėl kitų komponentų gamybos. Šiems 911 automobiliams anglies pluošto kėbulus gamins „Aria Group“. Niekam nežinoma kompanija metų metus ruošia koncepcinius automobilius patiems didžiausiems automobilių gamintojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius