Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 07

„SsangYong“ užsimina apie „XIV-1“ konceptą, ruošiamą Frankfurto automobilių parodai

Pietų Korėjos automobilių gamintojas, panašu, jog nori žengti į tą pačią kategoriją, kaip ir šiuolaikiškas modernus visureigis „Range Rover Evoque“.
„SsangYong XIV-1 Concept“
„SsangYong XIV-1 Concept“ / Gamintojo nuotr.

Būtent tokios mintys kyla, pamačius koncepcinio „XIV-1“ eskizus. Sportiškų bruožų visureigis labai primena minėtąjį britišką automobilį.

„SsangYong“ teigimu, XIV-1 buvo projektuojamas, kaip smagus bei išraiškingas automobilis, suteiksiantis stipresnį ryšį tarp vairuotojo ir mašinos.

Kol kas yra tik du naujoviško „SsangYong“ eskizai, tačiau pažiūrėjus į juos, galima teigti, jog kompanija juda gera linkme. Tikriausiai esate matę ne vieną ankstesnį šio gamintojo modelį, kurie primena daugybės skirtingų automobilių gamintojų kūrinių kratinius.

XIV-1 priekyje neturės jokių stogo statramsčių, o per visą automobilio stogą drieksis didžiulis stoglangis. Pats gamintojas teigia, jog šis modelis bus tvirtas, išskirtinis bei pakankamai prabangus. „Mes tikime, jog primityvus, tačiau tuo pačiu ir dinamiškas automobilis pritrauks daugybę klientų su savo ekspresyviu dizainu“, - teigia „SsangYong“ atstovas.

Gamintojo nuotr./SsanYong XIV-1 Concept
Gamintojo nuotr./„SsangYong XIV-1 Concept“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius