Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 11 07

„Subaru Advanced Tourer Concept“ užsimena apie naują „Legacy“

Žinote kaip būna, gamintojas pristato konceptą, prisiekia, kad jis nebus gaminamas, o už kelierių metų ima ir serijinės gamybos modelį pagamina vos ne „vienas prie vieno“. Tikimės, kad „Subaru“ pasielgs būtent taip.
„Subaru Advanced Tourer Concept“
„Subaru Advanced Tourer Concept“ / Gamintojo nuotr.

Japonijos automobilių parodai ruošiamas „Advanced Tourer Concept“ yra tikrai dailus automobilis. Ryškios kėbulo linijos, dinamiška stogo linija, modernūs žibintai – jei viskas liks iki automobilis persikels ant konvejerio, naujasis „Legacy“ bus velniškai dailus automobilis.

„Subaru“ sulaukė nemažai kritikos, kad jų dabar gaminamas „Legacy“ nėra toks dailus, kaip savo laiku buvo modelis, gamintas prieš jį. Rodos, ši koncepcija turi daugiau bendra su būtent praeitos kartos modeliu, nei paskutiniu. Ir tai tik į gera.

Greta ilgai laukto BRZ sportinio automobilio, šis konceptas debiutuos šio mėnesio gale prasidedančioje Japonijos automobilių parodoje.

Būtina paminėti, kad šioje koncepcijoje sumontuotas 1,6 litro opozicinis turbininis variklis, kuris ratus suka su elektriniais varikliais. Taip, pirmasis „Subaru“ hibridinis sprendimas. Sako, kad galios jis pagamina kaip 2,5 litro variklis, o degalų vartoja kaip 1,6 litro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius