Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 20

„Toyota“ vėl planuoja grįžti prie „Supra“

Tokie „kodai“, kaip 2JZ-GTE, 1JZ-GTE ar 3S-GTE tikram „Toyota“ modelių gerbėjui sako daug. Tai – galingi bei milžinišką potencialą turintys varikliai, kuriais buvo varomi sportiniai šio gamintojo modeliai: „Supra“, „Soarer“ (mums daugiau žinomas, kaip „Lexus SC“), „Celica“ bei kiti „Toyota“ kupė.
Koncepcinis 2007-ųjų „Toyota FT-HS“
Koncepcinis 2007-ųjų „Toyota FT-HS“ / Gamintojo nuotr.

Tačiau panašu, jog praėjus laikams, kuomet šis Japonijos automobilių gamintojas kūrė aibę sportinių modelių, „Toyota“ ir vėl užsigeidė „atšviežinti“ kupė automobilių gamą.

Labai brangus „Lexus LFA“ į superautomobilių rinką atėjo su naujoviškomis technologijomis bei rafinuotu V10 agregatu, tuo tarpu tikėtina, jog serijinio FT86 debiutas – taip pat ne už kalnų.

Tačiau negana to, automobilių pramonėje pasklido neoficialūs gandai, jog „Toyota“ inžinieriai uoliai dirba prie kultinio „Supra“ modelio pasekėjo su galiniais varančiaisiais ratais.

Tikėtina, jog gamintojas planuoja išleisti ir naują kupė modelį, kuris turės hibridinio „Lexus CT200h“ priekinių varančiųjų ratų važiuoklę bei visą platformą.

Kol šiuos gandus dengia paslaptingas rūkas, „Toyota“ ir toliau darbuojasi prie naujos LFA modelio versijos. Tokijo automobilių parodoje turėtų debiutuoti LFA kabrioletas, kurio kaina, panašu, jog bus dar „statesnė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius