Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 23

Trumpas gidas, kaip įsigyti 2 mln. Lt kainuojantį „Porsche 918 Hybrid“

Turime dvi svarbias žinias apie naujausią „Porsche“ superautomobilį „918 Hybrid“. Pirma –jo kaina šiek tiek viršys 2 mln. Lt ribą. Antra – jį įsigyti nebus paprasta. Tačiau jei apsisprendėte šiuos pinigus išleisti (pardavėte tris namus, laimėjote „Teleloto“ tris kartus iš eilės ar pan.), štai trumpas mūsų parengtas gidas.
„Porsche 918 Hybrid“ eskizai
„Porsche 918 Hybrid“ eskizai / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Porsche Porsche 918

Visų pirma, jums reikia apsilankyti autorizuotame „Porsche“ pardavimo salone. Ne visi „Porsche“ pardavėjai turi teisę parduoti jums šį 918, todėl keliaukite tiesiai į Berlyną – ten įsikūręs centras turi įgaliojimus priimti užsakymus šiam šedevrui.

Nesitikėkite šio automobilio pamatyti ekspozicijoje. Jį teks užsisakyti aklai. Pardavėjas išklausęs jūsų pageidavimus užpildys specialų „Allocation Request Form“ ir išsiųs jį į „Porsche“ centrinę būstinę. Tada kompanijos pardavimo skyrius atgal išsiųs atsakymą „Allocation Response Form“, kuriame nurodys, ar automobilis yra galimas užsisakyti ir kada jis gali būti pagamintas. Ir ar jūs esate tinkamas kandidatas.

Gamintojo nuotr./Porsche 918 Hybrid eskizai
Gamintojo nuotr./„Porsche 918 Hybrid“ eskizai

Pardavėjas su jumis susisieks ir, jei sutiksite laukti, paprašys sumokėti puse milijono litų avansu. Tuomet – laukiate.

Likus lygiai metams iki jūsų automobilio pristatymo, „Porsche“ su jumis susisieks ir paprašys sumokėti dar vieną įmoką. Atsisveikinate su dar puse milijono. Tuomet – laukiate dar.

Ir štai, nepraėjus net dvejiems metams į jūsų kiemą įsuka „Porsche“ karavanas ir pristato jums jūsų naują žaisliuką – ultrasuperautomobilį „Porsche 918 Hybrid“. Iki šimto – per 3,2 sek, maksimalus greitis – 320 km/h. Sveikiname, jūs esate vienas iš laimingų 918 žmonių, įsigijusių šį ribotos serijos automobilį.

Dabar paskubėkite, „Porsche“ jau sulaukė begalės užsakymų šiam automobiliui, nepaisant to, kad dar neatskleidė, kaip tiksliai jis atrodys ir kokios bus jo eksploatacinės savybės.

Gamintojo nuotr./Porsche 918 Hybrid eskizai
Gamintojo nuotr./„Porsche 918 Hybrid“ eskizai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius