Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 08

Tylioji revoliucija prasidėjo: Lietuvoje pristatytas naujasis „Lexus CT200h“

Į Lietuvą praėjusią savaitę atkeliavo vienas įspūdingiausių pastarojo meto ne tik „Lexus“, bet ir viso pasaulio automobilių gamintojų kūrinių: prabangus benzinu bei elektra varomas kompaktinės klasės hečbekas CT200h.
„Lexus CT200h“ pristatymas Lietuvoje
„Lexus CT200h“ pristatymas Lietuvoje / Ramūno Talučio nuotr.

Įsėdus į šio modelio saloną, pirmas mintyse kylantis klausimas būna: „Ar aš tikrai ne vidutinio dydžio automobilio viduje?“ Pamačius CT200h kuro sąnaudas, kiltų neaiškumas: „Ar čia ne „Toyota iQ?“ O vos pažvelgus į šio automobilio išorę bei pamačius jo gabaritus, atsiranda dilema: „Kaip toks mažas išoriškai gali būti toks prabangus viduje?“

Į dalį šių klausimų buvo atsakyta oficialaus „Lexus CT200h“ pristatymo Lietuvoje metu – šis modelis, kaip teigia gamintojai, yra pirmasis pasaulyje prabangus hibridinis hečbekas. Jo vidutinės kuro sąnaudos nesiekia keturių litrų 100 km, CO2 emisija – mažesnė nei 100 g/km, o jau pačioje paprasčiausioje komplektacijoje CT200h turi dviejų zonų automatinį oro kondicionierių, automobilio statymo jutiklius bei oda aptrauktą ypač malonų vairą.

Koks šis modelis yra iš tiesų? Apie tai – jau greitai. Išbandysim, įvertinsim ir išsamiai aprašysim. Ir dar pafotografuosim.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius