Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 11

Vasaros pabaigoje Lietuvą pasieks naujausias sportinis sedanas „Maserati Ghibli“

„Maserati“ atskleidė paslaptį, kaip atrodys naujausias šio legendinio italų automobilių gamintojo keturių durų sportinis sedanas „Maserati Ghibli“. Pirmą kartą iš arti naująjį modelį „Maserati“ ir sportinių automobilių gerbėjai galės išvysti jau netrukus – balandžio 20 d. tarptautinėje Šanchajaus automobilių parodoje.
„Maserati Ghibli“
„Maserati Ghibli“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Sedanas Maserati

Į Kiniją artimiausiomis dienomis vykti neplanuojantys „Maserati“ gerbėjai Lietuvoje pasimatymą su naujuoju „Maserati Ghibli“ gali planuoti jau šią vasarą. Kaip teigia „Maserati“ prekės ženklo vadovas Lietuvoje Laurynas Jonušauskas, pagal planus naujasis sedanas mūsų šalį pasieks šių metų rugpjūtį.

„Labai laukiame šio modelio pasirodant Lietuvoje, nes norinčių jį pamatyti ir išmėginti tikrai netrūksta. Kad jis bus vertas dėmesio patvirtina ir tai, jog pats gamintojas sako, kad tai bus modelis, „Maserati“ leisiantis sužibėti kitomis spalvomis“, – sako L. Jonušauskas.

Už savo proporcijomis didesnį „Maserati Quattroporte“ naujasis „Maserati Ghibli“ pasižymės dar sportiškesniu charakteriu, kurį pajusti ir juo mėgautis padės du 3 l V6 varikliai su turbokompresoriais. Vienas iš jų – pirmasis turbodyzelinis modelis visoje „Maserati“ istorijoje. Naujasis sedanas pirkėjams bus siūlomas su aštuonių pavarų automatine pavarų dėže ir pasirinktinai su galinių arba visų keturių varomų ratų sistema Q4.

„Maserati“ tikisi, jog vis populiarėjančios prestižinės klasės automobilių pirkėjai tikrai nepraleis progos pabrėžti savo išskirtinumą, vairuodami savitą, elegantišką ir prabangų „Maserati Ghibli“. Taip pat tikimasi, jog naujojo sedano debiutas bus itin reikšmingas „Maserati“ augimui ir padės įgyvendinti pagrindinį tikslą – per metus parduoti 50 tūkst. automobilių.

Galingų sportinių automobilių gerbėjai Lietuvoje naująjį „Maserati Ghibli“, kurio kaina prasidės nuo 220 tūkst. litų, galės užsisakyti jau šį pavasarį duris atversiančiame pirmajame „Maserati“ salone Vilniuje. Praėjusiais metais teisė pirmą kartą šalyje atstovauti „Maserati” prekės ženklą suteikta ilgametę patirtį automobilių versle turinčiai įmonių grupei „Modus grupė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius