Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 12

„Volkswagen Beetle“ mėgėjų sąskrydis vyks prie Baltijos jūros

Kas sakė, kad teminis kurios nors automobilių markės mėgėjų sąskrydis – vien tik solidus muziejinės ekspozicijos ir techninio seminaro derinys?
„Volkswagen Beetle“ automobiliai
„Volkswagen Beetle“ automobiliai / „Volkswagen“ nuotr.

Rugpjūčio 17 d. prasidėsiantis jau devintasis „Volkswagen Beetle“ sąskrydis dar kartą paneigs šiuos nuobodžius stereotipus. Vokietijoje, Baltijos jūros pakrantėje vyksiančiam sąskrydžiui „The Beetle Sunshine Tour“ ruošiasi ne tik unikalių „Volkswagen“ „vabalų” turėtojai ir šio koncerno techninio populiarinimo lektoriai su konferencijų bei pristatymų įranga, bet ir visas pulkas Vokietijos muzikos ir scenos žvaigždžių, įskaitant ir kviestinius svečius – Liubeke reziduojančius „Vokietijos balso” konkurso laureatus – Nathalie Dorra ir Ole „Soul” Federsen duetą, atvyksiantį nauju „Beetle“ kabrioletu.

Devintuosius metus skaičiuojantis „The Beetle Sunshine Tour“ – vienas didžiausių „VW Beetle“ savininkų privačių susibūrimų, kasmet sutraukiantis maždaug po 2000 lankytojų. Jame laukiami visų trijų kartų „vabalai” ir jų vairuotojai.

Sąskrydžio metu vyks konkursas, kuriame bus renkamas gražiausias pakrantės vabalas. Šios varžytuvės žada būti ypač įdomios, nes konkurse jau užsiregistravo „glamūrinis vabalas”, „rokenrolo vabalas”, „vestuvinis vabalas”, „Džeimso Bondo vabalas” ir daugybė kitų originaliai nudažytų, perdirbtų ir suasmenintų visų trijų kartų garsiųjų „vabalų” iš visos Europos.

Technikos mėgėjams „Volkswagen“ koncerno vyrukai pateikė nemažai staigmenų. Viena iš jų – būtent šiame sąskrydyje visuomenei bus pirmą kartą pademonstruotas naujas „Beetle“ kabrioletas, akį džiugins dar nedaug matytas naujasis „iBeetle“, „Volkswagen R GmbH“ divizijos patobulinta kabrioleto „Beetle Cabrio Exclusive“ versija ir išskirtinis „Beetle GSR“, kurių bus pagaminta tik 3500.

Sąskrydžio dalyviai renkasi Liubeke, iš kur darniomis kolonomis vyks į Travemiundę, o jos viešosiose erdvėse ir Baltijos pajūrio pliažuose ir vyks visi „The Beetle Sunshine Tour“ sąskrydžio renginiai bei linksmybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius