Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 19

„Volkswagen“ premjeros: „Polo R“ ir „Passat Exclusive“

Europos automobilių rinka ne už ilgo turėtų pasipildyti dar vienu „šiltu“ hečbeku. Jis vokiškas, kokybiškas. Tai – „VW Polo R“.
„Volkswagen Polo R“
„Volkswagen Polo R“ / Gamintojo nuotr.

VW pasiūlys „Polo“ modeliui skirtą „R-Line“ paketą, kurį sudaro 16 arba 17 colių ratlankiai, atnaujinti, „piktesni“ priekinis bei galinis buferiai, galinis spoileris, difuzorius, chromuoti duslintuvo antgaliai, atnaujinti slenksčiai, rūko žibintai bei juodos grotelės.

Gamintojo nuotr./„Volkswagen Polo R“
Gamintojo nuotr./„Volkswagen Polo R“

Automobilio vidų papuoš „Alcantara“ arba odos apdaila (pasirinktinai), sportiškos sėdynės, naujas vairas, geresnė įranga bei aliumininiai pedalai.

Šie paketai montuojami tik į „Comfortline“ arba „Highline“ modelius, tačiau kol kas šios versijos bus skirtos tik Vokietijos rinkai.

Gaila, kad VW neišdrįso šaim modeliui sumontuoti galingesnio variklio. Juk jų gamyklos kepa įvairiausius galingus keturių cilindrų variklius, pradedant 1.4 TFSI, baigiant 1.8 FSI.

Gamintojo nuotr./„Volkswagen Passat Exclusive“
Gamintojo nuotr./„Volkswagen Passat Exclusive“

Tačiau tai – ne visos naujienos iš šio gamintojo. Jie pristatė ir „Passat Exclusive“ versiją, kuri nuo įprastų modelių skirsis dailiais 18 colių ratlankiais, žemesne pakaba, šokolado spalvos „Nappa“ odos su baltomis siūlėmis apdaila, iš medžio medžio bei aliuminio pagamintomis salono detalėmis. „Exclusive“ įrangą gaus ir sedanai, ir universalai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius