Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 19

„VW Lupo“ grįžta!

2005 metais „Volkswagen“ nutraukė paties mažiausio modelio „Lupo“ gamybą ir vietoj jo išleido „Fox“. Dabar internete pasklido informacija, kad keliose parodose demonstruotas „Up!“ koncepcinis modelis turės „Lupo“ pavadinimą.
„VW Up!“ koncepcija
„VW Up!“ koncepcija / Gamintojo nuotr.

Dar 1998 metais pristatytas „Lupo“ nebuvo labai perkamas. VW tikėjosi didesnių pardavimo rodiklių. Techniškai automobilis buvo net labai vykęs. Ypač 3L modifikacija.

„Volkswagen Lupo 3L“ buvo pirmasis pasaulyje serijiniu būdu gaminamas automobilis, suvartodavęs 3 litrus dyzelino šimtui kilometrų. Kelias automobilio kėbulo ir pakabos detales pakeitus pagamintomis iš aliuminio, VW pavyko sumažinti automobilio svorį iki 830 kg. 61 AG turbodyzelinis variklis ir automatinė pavarų dėžė neleido automobilio vadinti dinamišku, bet jis buvo neįtikėtinai ekonomiškas ir ekologiškas.

„Lupo“ pakeitęs „Fox“ buvo žymiai pigesnis ir tai matėsi vos pažvelgus į automobilį. „Lupo“ žavesys dingo.

Na, o dabar VW tobulina naują projektą, kurį galėjome išvysti daugelyje automobilių parodų. Koncepcinis modelis pavadinimu „Up!“ sukurtas naudojant naują mažų automobilių platformą, o jos pagrindu bus sukurta nemažai visos VW grupės automobilių.

Vienas iš automobilių bus pavadintas „Lupo“. Tikėtina, kad su hibridinėmis jėgainėmis galėsime įsigyti ir vien dyzeliu ar benzinu varomas automobilio versijas.

Naujasis „Volkswagen Lupo“ į gatves išriedės kitų metų vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius