Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 23

Žinome viską apie „Range Rover Evoque“. Išskyrus kainą (nuotraukos)

„Range Rover“ ketvirtadienį atskleidė visas „Evoque“ modelio kortas – variklius, techninius dalykus, salono bei išorės nuotraukas ir t. t. Viską, išskyrus kainą.
„Range Rover Evoque“ premjera – 2011 metų antroje pusėje
„Range Rover Evoque“ premjera – 2011 metų antroje pusėje / Gamintojo nuotr.

Prekyboje Europoje kitų metų viduryje pasirodysiantis „Range Rover Evoque“ bus pirmasis automobilis markės istorijoje su vienu varančiuoju tiltu. Kitaip sakant, be keturių varomųjų ratų sistemos. Priežastis – ne tik mažesnės gamybos ar degalų sąnaudos. Europos Sąjungai apmokestinant vos ne kiekvieną automobilį, išmetantį daugiau CO2, apie ekologiją atėjo metas pagalvoti ir „Range Rover“.

Gamintojo nuotr./„Range Rover Evoque“ premjera – 2011 metų antroje pusėje
Gamintojo nuotr./„Range Rover Evoque“ premjera – 2011 metų antroje pusėje

„Evoque“ bus siūlomas su ekologišku ir ekonomišku „Ford“ konstrukcijos 140 kW galios 2,2 litro turbodyzeliu, kuris į aplinką išmes 150 g CO2/km. Tai ekologiškiausias „Range Rover“ istorijoje. Taip pat bus siūlomas 2 litro benzininis variklis su 177 kW. Abu šie varikliai naudoja pačias moderniausias technologijas, tokias kaip sistemą START/STOP sistemą ir tiesioginį degalų įpurškimą.

Keturių varomųjų ratų sistemą vairuotojai galės išsirinkti iš papildomos įrangos sąrašo. Kaip ir „MagnaRide“ adaptyvią važiuoklę, 19 colių ratus ir dar daugybę elementų.

Viduje – skandinaviška prabanga. Apsieita be medžio apdailos, tačiau prabangą kuria odinis salonas, sudygsniuotas skirtingos spalvos siūlais, 8 colių ekranas, teikiantis navigacijos, garso, vaizdo ir klimato kontrolės informaciją. Beje, garso sistema „Meridian“ tikrai verta dėmesio, nes 10 garsiakalbių 600 W garsas turėtų viršyti variklio ar kelio triukšmą.

Beje, sklando gandas, kad „Range Rover“ ruošia ir penkerių durų šio automobilio versiją. Bet tai tik gandas, kaip ir kaina – apie 35 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius