-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Andrius Žiurauskas patruliavo su Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojais

Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai šią savaitę surengė pirmąją akciją „Patruliavimas su žvaigžde“. Trečiadienį surengtame reide po Laisvės alėją kartu su miesto tvarkdariais dalyvavo aktorius ir režisierius Andrius Žiurauskas.
Patruliavimo akimirka
Patruliavimo akimirka

Viešosios tvarkos skyriaus specialistai ir A. Žiurauskas trečiadienį tikrino, ar į Laisvės alėją įvažiuojančių transporto priemonių vairuotojai turi reikiamus leidimus. Kauniečiams, kurie turėjo leidimus, A. Žiurauskas padovanojo Kauno miesto suvenyrų, o nusižengėliams viešosios tvarkos sargai išrašė administracinių teisės pažeidimų protokolus. Pirmą kartą surengtos akcijos „Patruliavimas su žvaigžde“ metu buvo užfiksuoti keli pažeidimai.

„Kuo daugiau įvairiomis formomis kalbėsime apie tvarką mieste, tuo geresnių rezultatų pasieksime. Visos prevencinės priemonės – ar jos yra organizuojamos savivaldybės, ar pačių bendruomenių – yra naudingos“, – po akcijos kalbėjo aktorius ir režisierius A. Žiurauskas.

„Į pagalbą pasitelkę žinomus kauniečius norime gyventojams parodyti, jog už tvarką mieste esame atsakingas kiekvienas iš mūsų. Vieni kauniečiai daro nusižengimus, kiti jais skundžiasi, o savivaldybės darbuotojai, reaguodami į gaunamus skundus, turi važiuoti ir bausti prasižengėlius“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Danas Bortkevičius.

Šiais metais planuojama surengti dar kelias akcijas „Patruliavimas su žvaigžde“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius