Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių gamintojams – vargai dėl savaime išsiskleidžiančių oro pagalvių

„Takata“ saugos oro pagalvės ir toliau kelia begales rūpesčių automobilių gamintojams. Šįkart iš karto net trys automobilių gamintojai paskelbė apie dar vieną atšaukimo kampaniją. „Honda“, „Nissan“ ir „Mitsubishi“ nemokamai pakeis daugiau kaip pusės milijono automobilių saugos oro pagalves.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Primename, tai vis dar tos pačios pagalvės, kurios staiga nei iš šio nei iš to gali išsiskleisti ir sprogdamos į saloną išmeta daugybę metalinių skeveldrų, kurios gali sužeisti ar net užmušti žmones.

„Honda“ paskelbė, kad remontuos beveik 400 tūkst. net vienuolikos pavadinimų automobilių nuo mažylio „Jazz“ iki šeimyninio vienatūrio „Stream“, parduotų visame pasaulyje ir gamintais 2003 metais. Maždaug 100 tūkst. automobilių buvo parduoti Europos rinkoje.

Vien tik „Honda“ dėl šių pagalvių jau turėjo remontuoti daugiau kaip 13 milijonų automobilių.

„Nissan“ remontuos pusantro šimto tūkstančių automobilių, iš kurių 50 tūkstančių yra parduoti Europoje, o iš viso „Nissan“ kompanijai teks pakeisti daugiau kaip tris milijonus saugos oro pagalvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius