-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktą Vanagą stebina žmonių atsipalaidavimas kelyje

Po to, kai Lietuvos lenktyninkui Benediktui Vanagui nepavyko pasiekti finišo nei „1000 kilometrų“ lenktynėse Palangoje, nei „300 lakes“ ralyje Zarasuose, jis juokavo, jog teks eiti į bažnyčią. Nepaisant to, lenktynininko komanda ruošiasi iškart po naujų metų vyksiančiam „Dakaro“ raliui.
Benediktas Vanagas
Benediktas Vanagas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

B.Vanagas Žinių radijo laidoje „Prie pietų stalo“ tikino, kad yra vienas iš tų vairuotojų, kurie keliuose nelaksto, o atvirkščiai, siekia paauklėti nenuoramas kelių erelius ir neatidžius pėsčiuosius. 

„Manau, jog žmonės kelyje yra per daug atsipalaidavę. Visi. Ir pėstieji, ir dviratininkai, ir vairuotojai. Yra toks lengvas atsipalaidavimas ir negalvojimas, kas bus. Kelyje mes galime padaryti klaidų, kurios labai skaudžiai kainuoja“, – pažymėjo lenktynininkams. 

Susidaro įspūdis, kad žmonės galvoja, jog nuo jų kuklos atšoka

Pasakodamas apie žmonių neatsakingumą, B.Vanagas prisiminė vieną iš savo auklėjimo būdų. 

„Vakarėjant buvo prieblanda, aš važiavau viena Vilniaus miesto gatve ir bėgo mergina važiuojamąja kelio dalimi, kurią aš pamačiau paskutinę akimirką, nors važiavau pagal visas eismo taisykles. Automobilyje visada turiu atšvaitų ir tiesiog sustojęs, bandžiau jai perduoti vieną jų. Tai pabėgiojau, pasivijau tą merginą, ji buvo labai išsigandusi, padaviau tą atšvaitą, tam, kad ji būtų saugesnė. Šiuo atveju susidaro įspūdis, kad žmonės galvoja, jog nuo jų kuklos atšoka“, – kalbėjo B.Vanagas. 

Šiuo metu lenktynininkas ruošiasi kitų metų sausį vyksiančiam „Dakaro“ raliui. B.Vanagas juokauja, jog pastarieji karščiai puikiai padėjo pasiruošti laukiančiam 50 laipsnių karščiui lenktynėse. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius