Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Jonušis įsitikinęs: BMW kritikuoja tie, kurie kritikuoja viską

Tie, kurie vairuoja BMW, iš visuomenės kartais susilaukia pasmerkimo žvilgsnio, tačiau „Žinių radijuje“ apsilankęs minėtos automobilio markės entuziastas Darius Jonušis teigia priešingai. Esą lietuviai kritiški yra viskam.
„Promo Events“ direktorius Darius Jonušis
„Promo Events“ direktorius Darius Jonušis / BFL nuotr.

„Žmonės kritikuoja ir reiškia savo neigiamas mintis visose srityse: kodėl pas tą toks darbas, kodėl jis tiek gauna, kodėl valdžia bloga. Kažkaip dažnai reiškiamės užsilipę ant „bačkos“, –  kalbėjo D.Jonušis. 

BMW vairavimo akademijos instruktorius ir 1000 km lenktynių organizatorius D. Jonušis lenktyniavimą gatvėse, ypač prie sankryžų ir dar su BMW automobiliu, sieja su jaunimo noru pasirodyti ir su absoliučiu žinių trūkumu.

„Kas yra automobilis, kaip jis stoja, kiek laiko trunka pakeisti jo važiavimo kryptį , ką lemia padangos ir taip toliau, tikrai žino vienetai. Tačiau visi kalba, kad reikia riboti automobilio galingumą ar kažką drausti, tai neteisinga. Uždrauskim tada „Coca cola“, juk žinome, kad ji yra nesveika, uždrauskim riebius maisto produktus. Galų gale, nėra skirtumo, koks tai automobilis. Paėmus vieną ar kitą markę yra tas pats rezultatas“, – pasakojo D.Jonušis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius