Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaitytoja pasipiktino LNK vystymo direktoriaus komentaru apie pėsčiuosius

LNK televizijos vystymo direktorius Liutauras Elkimavičius savo „Facebook“ paskyroje pasipiktino nedrausmingais pėsčiaisiais bei dviratininkais, kurie eina į gatvę neapsidairę – ar tai būtų pėsčiųjų perėja, ar eilinė gatvė. Ironiškai nupasakojęs kai kuriuos tokių pėsčiųjų požymius, jis sulaukė daug palaikymo šūksnių ir ne ką mažiau pasipiktinusių žmonių.
Kaip LNK vadovams sekasi savaitė pe patyčių
Kaip LNK vadovams sekasi savaitė pe patyčių

Viena jų – 15min.lt skaitytoja Olga. Jos laišką pateikiame neredaguotą:

Ši savaitė Lietuvoje yra savaitė be patyčių. Kiekvienas pilietis turėtų bent pabandyti ją nugyventi nešmeiždamas ir nežemindamas kito piliečio, kuris yra kitoks arba jo nuomonė yra kitokia.

Atrodo, savaitė yra taip mažai, viso labo septynios dienos, bet kaip ištverti nesidergiant iš aplinkinių? LNK televizijos vadovai rodo puikų pavyzdį, kaip nusispjauti ant visuotinės iniciatyvos ir viešai išsidergti iš pėsčiųjų.

„Facebook“ paskyroje LNK televizijos vystymo direktorius Liutauras Elkimavičius viešai parašė „laišką debilams“. Tokiais jis laiko visus pėsčiuosius, kurie yra, cituoju: „studentai su telefonu prie ausies, durnos priekurtės bobutės, kuriom galva uždėta ant pečių be sriegio ir priklijuota superglue, dviratininkai su juokingom kolgotkėm, ofiso planktonas“.

O taip, jie supykdė gerbiamą LNK vieną iš direktorių, dėmesio, eidami per pėsčiųjų perėją!  Jis netgi pažymėjo, kad ruošiasi dėl jų sėsti į kalėjimą, nes neabejotinai kažką partrenks pėsčiųjų perėjoje.

Šiame gerbiamo LNK direktoriaus pasakyme matau kelias problemas. Pirma, kaip jau minėta, tai viešasis tyčiojimasis iš studentų, senjorų, dviratininkų ir ofiso darbuotojų. Jie yra debilai, nes, anot direktoriaus, drįsta pereiti gatvę pesčiųjų perėja prieš gerbiamo direktoriaus automobilį neapsidairę, kuris gali ir nepastebėti jų, nes, cituoju: „tuo metu man happy end daro filipinietė masažistė“.

Antra, šiuo metu ypatingai opi yra pėsčiųjų perėjų nesaugumo problema, pastaruoju metu daug mirtinų įvykių nutiko būtent ten. O gerbiamas direktorius klausia, cituoju: „gyvent, blin, atsibodo?“  Gerbiamo direktoriaus nuomone, galima padaryti išvadą, kad „debilai“, pereinantys gatvę pėsčiųjų perėja prieš tai neapsidairę, patys prašosi būti partrenkti.

Ką gi, belieka palinkėti gerbiamajam LNK vystymo direktoriui Liutaurui Elkimavičiui trupučio pakantumo aplinkiniams ir kad jam niekados netektų tapti garbaus amžiaus senuku, vos einančiu per perėją prieš nekantriai pypsintį BMW vairuotoją, o pensiją leidžiančiu Karibų jūroje jachtoje su filipinietėmis masažistėmis, kaip jis ir pageidautų.

Liutauro Elkimavičiaus „Facebook“ profilį ir čia minimą įrašą rasite paspaudę čia.

Liutauro Elkimavičiaus įrašas „Facebook“
Liutauro Elkimavičiaus įrašas „Facebook“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius