Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno policija kino teatruose prieš filmus bando sukrėsti žiūrovus klipu apie eismo saugumą

Prieš kino seansus – policijos raginimas laikytis Kelių eismo taisyklių. Kauno kino teatruose prieš kiekvieną seansą rodomas socialinis siužetas „Gyvenimas vienas – vairuok atsakingai“.
Siužeto kadras
Siužeto kadras / Kadras iš klipo

Šiais metais vien Kauno apskrityje jau žuvo 12 asmenų, dar 306 buvo sužeisti (praėjusiais metais iki mėnesio pabaigos Kauno apskrityje žuvo 14 asmenys, 235 buvo sužeista). Dauguma nepasimoko iš svetimų klaidų ir supranta klydę tik tuomet, kai būna per vėlu – žūsta artimieji ar niekuo nenusikaltę eismo dalyviai. Todėl policijos pareigūnai vis ieško netradicinių būdų, kaip būtų galima paveikti eismo dalyvius, kad pastarieji laikytųsi Kelių eismo taisyklių.

VIDEO: Gyvenimas vienas vairuok atsakingai

Šį kartą Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, bendradarbiaudamas su UAB „Forum Cinemas“, ragina vairuotojus būti atsakingais ir laikytis KET, t.y. „Forum Cinemas“ kino teatruose prieš kiekvieną kino seansą rodomas socialinis siužetas „Gyvenimas vienas – vairuok atsakingai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius